Selecteer een pagina

een zonnedak samen met buren

 

In Weidum en omgeving kun jij als bewoner samen met je buurtgenoten meedoen aan een gezamenlijk zonnedak. Doe je mee dan profiteer je de komende 15 jaar van duurzame en lokaal opgewekte energie en een lagere energierekening. Bovendien spaar je het milieu door minder uitstoot van CO2. Deelname verloopt volgens de postcoderoosregeling en door aankoop van certificaten.

zonnedak

certificaten kopen

Je koopt certificaten vanaf een instapbedrag van € 100,-. Hiermee krijg je de komende 15 jaar een korting van ca € 27,50 per jaar op je energiebelasting. Na 15 jaar heb je ca € 225,- verdiend (een rendement van 15% per jaar). Je kunt meedoen tot het maximum dat jij jaarlijks aan energie verbruikt. Bekijk welke optie jou het meeste oplevert [link naar pdf tabel met opties] het beste voor jou is of de lijst met veelgestelde vragen [link naar pdf lijst q&a]. De certificaten worden op volgorde van binnenkomst vergeven. Vol = vol.

We organiseren ook informatieavonden. Kijk in de buurkracht-app naar de avonden en/of zonnedaken in jouw gemeente.

 

ja, ik heb interesse!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om je meer informatie over het project toe te sturen.

 

bevestigingsmail deelname/inschrijving

Bedankt voor jouw interesse in deelname in één van onze zonnedaken. Je ontvang zo snel mogelijk de informatie thuis gestuurd of we nemen contact met je op. Heb je nog aanvullende vragen dan zijn wij bereikbaar per [telefoon] of [e-mailadres].

Energieke groet,
Buurtteam zonnedak