geld verdienen met

een zonnedak

samen profiteren van zonne-energie

Wilt u ook geld verdienen met uw dak van 400m2 of meer? Overweeg er een zonnedak van te maken en ontvang jaarlijks een financiële vergoeding. Daarnaast profiteert ook de directe omgeving financieel van de energieopbrengsten. Zo levert uw dak meerwaarde op voor u én uw omgeving.

Benieuwd of uw dak voldoet aan de eisen van een collectief zonnedak? Klik op de knop hieronder en vul het formulier in. We zullen op basis van een aantal criteria checken of uw dak geschikt is voor een eerste selectie. Hierna zal er telefonisch contact met u worden opgenomen voor een persoonlijk intakegesprek.

zonnedak groot dak

een groene energiebron voor dakeigenaar en buurt

Door zonnepanelen te plaatsen op het dak van bijvoorbeeld uw stal, loods of schuur is deze niet langer alleen een dak; het is een dak met meerwaarde. De dakeigenaar draagt aanzienlijk bij aan de energietransitie. Het wordt een duurzaam dak. Door het dak (deels) beschikbaar te stellen aan een lokale energiecoöperatie ontvangt de dakeigenaar jaarlijks een huurvergoeding en profiteren direct omwonende en desgewenst ook de dakeigenaar van de groene financiële energieopbrengst.

Bevat uw dak asbest? Ook een dak met asbest, kan een zonnedak worden. Lees hier meer over de mogelijkheden van het project SamenZONderAsbest