Wij zijn Buurkracht

Onze medewerkers steken graag al hun energie in energie besparen met jouw buurt. Buurkracht is een maatschappelijk initiatief van netwerkbedrijf Enexis Groep.


Buurkracht logo natuur milieu federatie
Buurkracht logo nudge
Buurkracht mc logo rgb
Buurkracht hier ksf logo on white bg
Buurkracht cogas logo
Buurkracht grek logo
Buurkracht logo rendo   duurzaam dichtbij
Team

Wij staan achter jou en je buurt!

Wij weten hoeveel buurtbewoners samen voor elkaar kunnen krijgen. En daarom ondersteunen wij buurten met onze kennis en ervaring over energie besparen. Onafhankelijk en onpartijdig.

Groet
Samen sterk

Landelijk en regionaal

Buurkracht werkt samen met partners zoals Milieu Centraal, provincies, HIER, Nudge, universiteiten en hogescholen en netwerkbedrijven. Alle partnerships dragen concreet bij aan het versterken van lokaal energie besparen.

Lokaal

Lokale samenwerking met partijen als overheden, energiecoöperaties en dorpsraden is voor buurtbewoners vaak een geweldige steun in de rug. Buurkracht legt actief contacten en draagt bij aan formele en informele samenwerkingen.


Ik ben apetrots op al die prachtige buurten die zo enthousiast energie besparen én alle buurtbegeleiders die daar hun bijdrage aan leveren.

Roel Woudstra, manager Buurkracht

Samen besparen. Waarom eigenlijk?

Energiebesparing staat in de belangstelling, maar toch komt het vaak moeilijk van de grond. Waar begin je? En hoe? Welke leverancier handelt en adviseert in jouw belang? Wat levert je investering op? Onderzoek laat zien dat buurtinitiatieven wél tot resultaat leiden. Dat is waarom bij Buurkracht de buurt voorop staat.

Wat beweegt Enexis Groep?

Buurkracht is een initiatief van netwerkbedrijf Enexis Groep. Minder energieverbruik betekent minder energietransport over de netten. Dat is een belangrijke reden om de energietransitie te ondersteunen en buurtbewoners een handje te helpen. Lees verder op www.enexisgroep.nl.

Direct naar je Buurkrachtbuurt

Vul je postcode in om naar jouw eigen Buurkrachtbuurt te gaan.