Webinar:

samen met bewoners op weg naar een aardgasvrije wijk

 

donderdag 30 juli 2020 11.00-12.15 uur

Tijdens dit webinar delen Buurkracht en de gemeente Amsterdam de meest recente learnings en praktijkvoorbeelden van hun aardgasvrij-aanpakken. U bent van harte uitgenodigd om mee te discussiëren. We hebben het onder andere over de volgende onderwerpen:

– wanneer de wijk/buurt betrekken?
– do’s en dont’s richting bewoners
– hoe omgaan met de diverse belanghebbenden in de buurt?
– hoe positioneert de gemeente zich t.o.v. bewoners?

 

Samen met bewoners

Buurkracht heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij het begeleiden van buurtteams die zelf aan de slag gingen met het verbuurzamen van hun buurt. Meer dan 500 buurten in Nederland hebben met succes hun buurkracht ingezet. Diverse gemeenten zijn aan de slag met de wijkaanpak aardgasvrij. Buurkracht helpt hierbij bewoners bij het maken van een wijkplan en het enthousiasmeren van hun buren, bijvoorbeeld in de Molenwijk in Amsterdam. Gemeente Amsterdam werkt in iedere wijk met een eigen aanpak.

 

Doet u mee?

Heeft u interesse om mee te discussiëren, uw ervaringen te delen of om mee te luisteren? Meld u aan via onderstaand formulier. Na aanmelding mailen wij u de link en informatie over het webinar. We kijken uit naar uw komst!

We gebruiken deze gegevens enkel om u te informeren over het webinar.

Selecteer een geldig formulier

Op de hoogte blijven?

Heeft u interesse in kennis, projecten en ontwikkelingen rondom buren die hun buurten mooier, groener en duurzamer maken? Meld u dan ook aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.