webinar

Zonne-energie voor u en de buren

datum en tijdstip

Van ‘kaal’ dak naar zollectief zonnedak. Iets voor u?

Een collectief zonnedak: een groene bron van inkomsten en energie voor dakeigenaar en buurt

U heeft een omvangrijk dak. Door er zonnepanelen op te plaatsen is het niet langer enkel een dak. Het is een dak met meerwaarde. U draagt aanzienlijk bij aan de energietransitie. En door uw dak beschikbaar te stellen aan een lokale energiecoöperatie ontvangt u huur en genieten direct omwonenden van de groene energieopbrengst. Daarnaast is het mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden eventueel asbest te verwijderen.

Programma

Op <datum> organiseren we het webinar Zonne-energie voor u en de buren. Mede aan de hand van ervaringen van een dakeigenaar en een energiecoöperatie vertellen we u graag meer over ons collectieve zonnedaktraject. Onderwerpen die onder meer aan bod komen:

  • Toelichting zonnedakaanpak
  • Voordelen voor u en die van uw omgeving
  • Het kostenplaatje
  • Speciaal voor dakeigenaren met asbest vertellen we over speciale ondersteuning die geboden kan worden
  • En ook geven we u een inkijkje in zonnedakprojecten van collega-agrariërs

Aanmelden voor het webinar

Het webinar vindt plaats op datum en tijdstip. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar floortje@buurkracht.nl. Het webinar is met name interessant voor dakeigenaren met een dak van minimaal 350m2 en met ruimte voor zonnepanelen. Ligt er asbest op uw dak? Ook dan is het webinar iets voor u: binnen onze zonnedaktrajecten bieden we extra ondersteuning om asbest te verwijderen.