buurtenquête

wat maakt jouw buurt prettig?

 

Bij Stichting Buurkracht geloven we dat buren samen de kracht hebben om hun buurt groener, duurzamer en gezelliger te maken. Want het zijn buren die dagelijks in hun buurt zijn, die elkaar regelmatig ontmoeten en die weten wat hun straat of buurt nodig heeft om die nog aangenamer te maken.

blij met je buurt

Maar wat maakt dat jij als bewoner blij bent met je buurt? Wat zou je als buurtbewoner graag willen verbeteren? Wil je daarin zelf een rol spelen of vind je dat bijvoorbeeld je gemeente meer zou moeten doen?

Wij zijn nieuwsgierig naar wat jij vindt. Doe je mee? Het kost ongeveer 5 minuten. Je kunt in de enquête aanvinken wat je als bedankje wilt ontvangen, zoals de vijf gouden tips voor een succesvol buurtinitiatief. De inzichten die de enquête oplevert, delen we met bewoners en met gesprekspartners zoals gemeenten om buurtinitiatieven verder vooruit te helpen.

meer weten?

Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Neem gerust contact met ons op.

Delen: