wat leeft er in de buurt?

 

Je hebt vast wel eens met een paar buren gesproken over dingen die de buurt nog leuker, groener of gezelliger zouden maken. Hoe leuk zou het zijn als die dingen echt opgepakt werden! Maar, hoe weet je of er animo voor is in de buurt?

Daar is nu een handige buurtpeiling voor.

wat vindt de buurt?

Een buurtpeiling is een korte vragenlijst waarmee je ontdekt of je buurtgenoten interesse hebben om hun huizen te verduurzamen. Of de buurt te vergroenen, of iets anders. Je komt er achter om hoeveel buren het gaat en wie mee wil helpen of de kar trekken.

zo werkt het

Wil je een buurtpeiling houden? Zo regel je dat:

  1. Je vraagt de buurtpeiling bij ons aan via de link hieronder.
  2. Binnen twee dagen ontvang je per mail voorbeelden van je uitnodiging en vragenlijst.
  3. Na een ruime week ontvang je de gedrukte uitnodigingen voor je buurtgenoten om mee te doen aan de buurtpeiling.
  4. Je verspreidt de uitnodigingen zelf in de buurt (minimaal 100).
  5. Twee weken nadat je de uitnodigingen hebt uitgedeeld, ontvang je de uitkomsten via de mail.

En zo ontdek je heel gemakkelijk waarmee en met wie je in de buurt aan de slag kunt!

Stichting Buurkracht heeft de buurtpeiling heel recentelijk ontwikkeld en deze is momenteel nog alleen beschikbaar voor onze nieuwsbriefabonnees.

 

meer weten?

Bij Stichting Buurkracht geloven we dat buren samen de kracht hebben om hun buurt groener, duurzamer en gezelliger te maken. Want het zijn de buurtgenoten die dagelijks in de buurt zijn, die elkaar daar ontmoeten en die weten wat hun straat of buurt nodig heeft om die nog aangenamer te maken.

Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Neem gerust contact met ons op.

Delen: