een gratis EnergyParty

 

Wil je meer geld overhouden aan het einde van de maand? De gemeente Veldhoven en Stichting Buurkracht organiseren samen een aantal gratis EnergyParty’s voor inwoners van de gemeente. Het is een slimme, snelle en gezellige manier om je energierekening te verlagen.

“door de tips heb ik gemakkelijk geld kunnen besparen

 

en het was nog gezellig ook”, buur Laurien

 

 

 

Met een gespecialiseerde gespreksleider krijg je inzicht in wat je thuis kunt aanpakken. En tip je een aantal buren op de party waar jij aan meedoet, dan wordt het echt interessant. Met een paar buurtgenoten wordt namelijk vaak ineens superduidelijk waar je grootste winst te halen valt.

 

Het webinar wordt online gegeven, voor jou en je buurt- of gemeentegenoten uit Veldhoven. Er doen maximaal acht mensen aan mee. In het formulier hieronder zie je de beschikbare data. Of prik je eigen datum als je zelf 5 buren of bekenden voor jouw party uitnodigt. Tot gauw, tijdens een van de party’s!

 

ja, ik wil een EnergyParty volgen

Aanmelden voor EnergyParty Veldhoven EnergyParty 5 data
nieuwsbrief
Selecteer een datum of kies voor een party waarbij je minimaal 5 van je eigen buren of bekenden uitnodigt en de datum in overleg bepaalt.

We gebruiken je gegevens alleen om een EnergyParty te kunnen organiseren. We delen ze hiertoe met je gemeente vanwege de RRE-regeling, waardoor de party wordt gefinancierd. Lees verder onze privacyverklaring.

Delen: