een gratis EnergyParty

 

Wil je meer geld overhouden aan het einde van de maand? De gemeente Bergen en Stichting Buurkracht organiseren samen een aantal gratis EnergyParty’s. Het is een slimme, snelle en gezellige manier om je energierekening te verlagen.

“door de tips heb ik gemakkelijk geld kunnen besparen

en het was nog gezellig ook”, buur Laurien

 

Met een gespecialiseerde gespreksleider krijg je inzicht in wat je thuis kunt aanpakken. En tip je een aantal buren op de party waar jij aan meedoet, dan wordt het echt interessant. Met een paar buurtgenoten wordt namelijk vaak ineens superduidelijk waar je grootste winst te halen valt.

Het webinar wordt online gegeven, voor jou en je buurt- of dorpsgenoten uit Bergen. Er doen maximaal acht mensen aan mee. In het formulier hieronder zie je de beschikbare data. Of prik je eigen datum als je zelf 5 buren of bekenden voor jouw party uitnodigt. Tot gauw, tijdens een van de party’s!

ja, ik wil een EnergyParty volgen

Selecteer een geldig formulier

We gebruiken je gegevens alleen om een EnergyParty te kunnen organiseren. We delen ze hiertoe met je gemeente vanwege de RRE-regeling, waardoor de party wordt gefinancierd. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

Delen: