start je eigen actie

samen is het leuker
doe je mee?

 

Kan jouw buurt nóg beter? Groener, mooier, veiliger of gezelliger. Deel je idee en ga aan de slag. Samen met alle buren door heel Nederland die al zijn begonnen. Niet zo verrassend, want het is supersimpel én superleuk! In 3 stappen van idee naar werkelijkheid.

1. een goed idee

Idee van jou, idee van mij, idee van ons allebei! Misschien heb jij een mooi plan, of loopt je buur al lang met een idee rond. Een goed idee dat je wilt uitvoeren. Daar begint het allemaal mee. Maar het komt pas tot leven als je er samen mee aan de slag gaat.

2. verzamel mensen

Zonder buren, geen buurkracht! Om jouw idee waar te maken, heb je de kracht van je buren nodig. Deel je plan met zoveel mogelijk buren en vraag hen om mee te doen. Bijvoorbeeld door het te plaatsen in de WhatsApp groep van jouw buurt, aan te bellen bij de buren, of eenvoudig via de buurkracht-app.

3. voer het samen uit!

Jij en je buren zijn er klaar voor. Je ontdekt vanzelf welke talenten ieder heeft en hoe jullie de taken kunnen verdelen. Dan wordt het pas echt leuk: jullie gaan het samen gewoon doen. Op naar een betere buurt!

de buurkracht-app

Met de buurkracht-app zet je jouw buurkracht snel en makkelijk in. Met één druk op de knop is jouw activiteit online. De app deelt je idee automatisch met al je buren. Zonder het gedoe van gegevens uitwisselen. Je bereikt zelfs de buren die je (nog) niet kent!

 

de buurkracht-app helpt:
  • alles bij de hand
  • met één klik je idee online
  • direct contact met enthousiaste buren
  • op de hoogte van alle activiteiten
download direct

Je vindt de app in de App Store, Google Play Store, maar ook op je computer.