Vacature HR medewerker (12-24 uur per week)

 

Kom jij als ervaren HR medewerker ons multidisciplinair team versterken?

Waar ga je werken?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers in buurten en verbindt en activeert buurtbewoners om in actie te komen. Dit doen we op allerlei thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, energiebesparing, groen en mobiliteit. Met succes: inmiddels hebben bijna 500 buurten door heel Nederland zich aangesloten. En we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

Bij Buurkracht werken op dit moment rond de 40 mensen, verdeeld over drie afdelingen: ‘Merk & product ontwikkeling’, ‘Buurten en Projecten’ en ‘Financiën, IT en Organisatie’. In de komende jaren verwachten we flink te gaan groeien en willen we onze dienstverlening verder digitaliseren en opschalen.

Wat ga je doen?

Als HR medewerker maak je deel uit van het team Financiën, IT en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de HR taken binnen onze jonge, dynamische organisatie. Dat maakt dat de werkzaamheden breed en afwisselend zijn!

Deze lopen uiteen van het opstellen van arbeidsovereenkomsten, contact met arbodienst, verzekeraars, verzuimregistratie, begeleiden vacature/sollicitatie trajecten tot het inregelen secundaire arbeidsvoorwaarden en onderhouden van personeelsdossiers.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent vrolijk, proactief en verantwoordelijk. Daarnaast ben / heb je:

  • HR opleiding, minimaal op HBO niveau
  • Proactief en leergierig! Dit vinden wij belangrijker dan 10 jaar ervaring
  • Ervaring met Office 365 en online werken
  • Ervaring met AFAS is een pré

Extra informatie

Wij zoeken een kandidaat die 12-24 uur per week beschikbaar is. De indeling van de werktijden is flexibel. Wij werken op dit moment vanuit huis, maar wij zijn gevestigd in Utrecht. Een kandidaat in de omgeving Utrecht heeft de lichte voorkeur. Reageren kan t/m 22 januari 2020.

Contactinformatie

Ben je enthousiast over deze functie, of heb je nog verdere vragen? Stuur dan een e-mail naar Ben Verhoeff ( sollicitatie@buurkracht.nl )