Vacature Financieel administratief medewerker (24 – 32 uur per week)

 

Kom jij als ervaren financial ons multidisciplinair team versterken?

Waar ga je werken?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers in buurten en verbindt en activeert buurtbewoners om in actie te komen. Dit doen we op allerlei thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, energiebesparing, groen en mobiliteit. Met succes: inmiddels hebben meer dan 600 buurten door heel Nederland zich aangesloten. En we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

Bij Buurkracht werken op dit moment rond de 40 mensen, verdeeld over drie afdelingen: ‘Merk & product ontwikkeling’, ‘Buurten en Projecten’ en ‘Financiën, IT en Organisatie’. In de komende jaren verwachten we flink te gaan groeien en willen we onze dienstverlening verder digitaliseren en opschalen. Daarbij breiden wij ook onze administratieve dienstverlening aan energie-coöperaties uit. Zo kunnen de leden van de coöperatie zich richten op hun doelstellingen, terwijl wij hen ondersteunen bij hun administratie.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker maak je deel uit van het team Financiën, IT en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van Buurkracht: verwerking, BTW aangiften, (intercompany) facturatie etc. Daarbij ondersteun je onze klanten (energie-coöperaties) ook met hun financiële administratie. Denk hierbij aan het inboeken van facturen, projectadministratie, opstellen van jaarrekeningen. Ook geef je coöperatie (bestuurs)leden toelichting op jouw werkzaamheden en ondersteun je ze met hun vragen.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent vrolijk, proactief en verantwoordelijk. Daarnaast ben/heb je

  • Financieel administratieve opleiding op HBO niveau (Accountancy of FTA), of startende WO-er
  • Praktische ervaring met boekhouding, aangiftes BTW en VPB, samenstellen van jaarrekeningen
  • Analytisch
  • Gedegen kennis van / affiniteit met software als Microsoft Office 365, E-boekhouden, AFAS,
  • Bereid om af en toe in de avonden onze klanten te woord te staan,
  • Klantgericht / representatief! Wij zoeken iemand die het leuk vindt om het verhaal van onze klant ook te kennen en niet alleen de cijfers.

Extra informatie

Wij zoeken een kandidaat die 24-32 uur per week beschikbaar is. Een kandidaat in de omgeving Utrecht heeft de voorkeur. Reageren kan t/m 3 juni 2022.

Contactinformatie

Ben je enthousiast over deze functie, of heb je nog verdere vragen? Stuur dan een e-mail naar Ben Verhoeff ( sollicitatie@buurkracht.nl )