Vacature Community Manager (Buurtbegeleider) Midden Nederland

 

32 – 40 uur

Ter versterking van ons buurtbegeleiders-team zoeken we een ondernemende buurtbegeleider.

Ben jij een echte verbinder en word je blij van concrete acties en resultaten?

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland?

Werk je graag zelfstandig en in een team van gedreven professionals?

Geloof je in de kracht van buren: de kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken in de buurt?

Voel jij je thuis in een organisatie die Nederland van onderop echt in beweging brengt, duurzamer maakt en dus echt impact heeft?

Dan is Buurkracht op zoek naar jou!

 

Dit ga je doen:

Samen met je collega buurtbegeleiders en communicatie adviseur, vind en smeed je buurtteams van buurtbewoners die het verschil willen maken. Aan de hand van een afgebakend proces en allerlei online communicatie middelen, begeleid je deze buurtteams bij hun acties en enthousiasmeer je hen om de rest van de buurt te mobiliseren en daarmee de impact zo groot mogelijk te maken. Denk hierbij aan acties om je woning beter te isoleren, de buurt groener te maken, afval op te ruimen, maar ook plannen voor de herinrichting van de wijk. Je bent samen met de communicatie adviseur verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de buurt- en wijkaanpakken. Je zit aan tafel bij gemeenten voor afstemming en samen met de relatiemanagers werk je aan een duurzame relatie met de gemeente, zodat we de buurtbewoners structureel kunnen ondersteunen. De functie van buurtbegeleider binnen Buurkracht is dynamisch, inspirerend, afwisselend, veeleisend, maar geeft voornamelijk erg veel energie.

 

Dit neem je mee:

  • Ondernemerschap;
  • Aantoonbare ervaring met begeleiden van vrijwilligers en groepsprocessen;
  • Affiniteit met duurzaamheid;
  • Relevante opleiding en werkervaring op minimaal HBO niveau;
  • Projectmanagement vaardigheden;
  • Positiviteit, veerkracht en humor.

 

Wie zijn wij?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers, verbindt buurtbewoners en enthousiasmeert hen om in actie te komen. Dit doen we op allerlei relevante thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, groen, mobiliteit en zorg. Met succes, want inmiddels hebben bijna 600 buurten door heel Nederland zich aangesloten. We zijn continue op zoek naar nieuw talent en we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

 

Onze opdrachtgevers

Gemeenten, het Rijk, en provincies schakelen Buurkracht in om bewoners te activeren. Overheden hebben doelstellingen op gebied van klimaat, duurzame energie, hitte stress en wateroverlast. En bewoners willen graag een mooiere en duurzamere buurt. Wij brengen deze werelden samen door ons resultaat gerichte proces met ondersteuning van (online) communicatie tools en begeleiding van onze buurtbegeleiders.

 

Dit kan je van ons verwachten

  • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar maatschappelijk ondernemen centraal staat;
  • Een marktconform salaris en middelen die passen bij een dynamische functie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

 

Wil je deel uitmaken van een organisatie die alle buren met elkaar verbindt? Kortom, een organisatie die Nederland van onderop echt in beweging brengt, duurzamer maakt en dus echt impact heeft? Ben je overtuigd?

Schrijf dan een motivatie en stuur deze samen met je CV naar sollicitatie@buurkracht.nl

Heb je nog vragen? bel met Roel Woudstra: 06-54304973