gratis Energy

Webinar

Woensdag 26 mei was het EnergyWebinar dat Stichting Buurkracht in opdracht van de gemeente Tynaarlo heeft georganiseerd.

In het webinar vertelden we je hoe je meer grip op je energieverbruik krijgt en hoe je met lagere energielasten toch lekker comfortabel kunt wonen.

Heb je het webinar gemist of wil je ‘m nog eens terugkijken? Dat kan!

 

“ik heb slimme tips gekregen en weet nu

wat er allemaal mogelijk is in Tynaarlo”, buur Anneke

 

warm huis lage lasten: 10 slimme tips

Tijdens het webinar zijn er 10 slimme tips voor een comfortabel huis en lagere energielasten gegeven. Zo weet je wat je zelf kunt doen voor weinig geld en ook is het helder geworden wat er binnen de gemeente mogelijk is om je lasten te verlagen.

EnergyParty: ben je ook van de partij?

Wil je nog meer weten over energie besparen? En hoe dat in jouw specifieke geval kan? Doe dan mee met een EnergyParty, als een vervolg op de EnerbyWebinar. De gemeente Tynaarlo en Stichting Buurkracht organiseren samen een aantal gratis EnergyParty’s voor inwoners van de gemeente. Het is een slimme, snelle en gezellige manier om je energierekening te verlagen. Meer weten en aanmelden

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

Delen: