SamenZONderAsbest

informatieavonden

Het Hogeland

Heeft u een groot (asbesthoudend)dak? En ziet u op tegen de kosten van het saneren? Dan is meedoen met SamenZONderAsbest mogelijk iets voor u.

Door het dak, dat u zelf laat saneren, ter beschikking te stellen aan een lokale energiecoöperatie, kunt u de kosten van het saneren grotendeels of zelfs geheel terugverdienen. Een lokale energiecoöperatie kan op het gesaneerde dak zonnepanelen plaatsen. Met zo’n zonnedak levert u een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van uw leefomgeving.

Bent u mogelijk geïnteresseerd? Meld u aan voor één van de informatieavonden in Het Hogeland.

Maak van uw dak een energiecentrale voor de buurt.

donderdag 8 december om 19.30 (inloop vanaf 19.00)
De Huiskamer van Leens
(gevestigd in Zonnehuis de Marne)
Brouwerij 1 in Leens

donderdag 15 december om 19.30 (inloop vanaf 19.00)
Dorpshuis De Fakkel
Oosterstationstraat 14 Uithuizen

zonnedak schuur

programma

Op de informatieavond komen verschillende partijen aan het woord en gaan we in op de volgende vragen: Wat is een zonnedak precies? Hoe ziet het traject naar een zonnedak eruit? Wat hebben energiecoöperaties hierover te vertellen? En hoe kijkt de gemeente tegen meer zonnedaken aan? 

 

meld u aan

aanmelden Het Hogeland
Ik wil me graag aanmelden voor:

privacy

We gebruiken uw gegevens alleen voor het organiseren van deze informatieavond en in geanonimiseerde vorm voor onderzoek, analyse, publicatie en statistische doeleinden. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.

Heeft u een groot dak maar geen asbest? U komt dan niet in aanmerking voor het project SamenZONderAsbest, maar Buurkracht kan u mogelijk wel verder helpen bij het realiseren van een energiecentrale voor uw buurt. Neem vrijblijvend contact op via zonnedak@buurkracht.nl.