Kom naar de bijeenkomst van STUW

in Stadskanaal of Westerwolde

Energie coöperatie STUW (Stroom Uit Westerwolde) organiseert een bijeenkomst over de voorbereiding van vier collectieve zonnedaken in de gemeenten Stadskanaal en Westerwolde. Inwoners en instellingen uit de gemeenten Westerwolde en Stadskanaal, die lid zijn van Stuw, kunnen meedoen.

Op 14 december Het Boschhuis in Ter Apel van
15.30 tot 16.45 uur.
Op 16 december in zalencentrum de Brinkhof in Onstwedde 15.30 tot 16.45 uur.

Corona-maatregelen: i.v.m. de maatregelen omtrent Corona zijn de bijeenkomsten verplaatst naar de middag.

meld je aan voor onze bijeenkomsten

Door Energie coöperatie STUW worden in samenwerking met stichting Buurkracht twee bijeenkomsten georganiseerd. Hiervoor kunt u zich op deze pagina kosteloos aanmelden. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u informatie over deelname aan de vier collectieve zonnedaken in de gemeenten Stadskanaal en Westerwolde.

Aanmelden bijeenkomst

Meld u hier aan voor de fysieke bijeenkomst. We gebruiken uw gegevens alleen voor de aanmelding van de bijeenkomst.

aanmelden dakcheck
ligt er asbest op het dak?

de kracht van Buurkracht

Wij juichen samenwerking met bewoners altijd toe. Daarom werken wij samen met Buurkracht: een onafhankelijke organisatie die buren samenbrengt en helpt om de buurt mooier, groener, veiliger of duurzamer te maken. En dat het werkt, blijkt al in honderden plaatsen in Nederland.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.