Maak kans op een gratis burendiner thuis!

In elke buurt in Nederland wonen wel mensen die iets goeds voor het milieu willen doen. Die flink willen besparen op hun energierekening. Die de tocht in huis te lijf willen gaan. Ook in jouw buurt.

Buurkracht etenburen1200 627pxzon

Energie besparen is vaak makkelijker, voordeliger en gezelliger als je het samen aanpakt. Lijkt het je wat om jullie krachten te bundelen? Zet dan nu de eerste stap en ga het gesprek aan met je buren! 

Lenteactie: vraag het je buren

Buurkracht geeft deze lente burendiners weg. Elke week maken we wel iemand blij. Doe je ook mee?

Zo maak je kans op een burendiner bij je thuis

Vertel ons waarom je een van de burendiners wilt winnen. 

Doe mee en win!

Als winnaar krijg je een box toegestuurd met daarin alle ingrediënten voor een heerlijke maaltijd voor vier tot vijf buren, die je thuis bereidt. En ondertussen spelen jullie een leuk en interessant Energiespel dat je daarbij cadeau krijgt. Niet gewonnen? Doe gerust nog een keer mee.

Met je buren energie besparen

Samen energie besparen is gezelliger, makkelijker en voordeliger. Zeker als Buurkracht je een handje helpt. Wordt jouw buurt een Buurkrachtbuurt, dan krijg je alles wat je nodig hebt om energiewinst te halen. Denk aan inzicht in je energieverbruik en een eigen buurtbegeleider. Ook profiteer je van handige tips, leuke tools en alle aanwezige kennis en ervaring.