samen een puzzel van de buurt maken

 

leer je buurtgenoten nog beter kennen!

 

Puzzelen is ontspannend, leuk en heel gezellig. Zeker als je met de puzzelstukjes die je legt, je eigen buurt en buurtgenoten ziet verschijnen. Ook eens proberen?

buurtfotopuzzel

gratis puzzel van je eigen buurt

Poseer met een groepje buren in de straat (op gepaste afstand) voor een vrolijke foto. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Zorg voor minimaal vijf buren in je actie, zet de foto erbij en wij regelen de rest: een echte buurtpuzzel.

 

zo doe je mee

• Je vindt de kant-en-klare ‘buurtpuzzel maken’ activiteit onder ‘voorbeelden’ in de buurkracht-app. Start de activiteit en nodig je buren uit om mee te doen.

• Deel je actie ook buiten de buurkracht-app, zodat je buren van je idee op de hoogte zijn! Dat kan via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook en e-mail.

Tip: kijk eerst of deze actie al loopt in jouw buurt, dan kun je er gewoon meteen aan meedoen! Klik daarvoor op het middelste icoontje onderin de buurkracht-app.

 

zo krijg je de puzzel

Heb je vijf of meer buren verzameld in je activiteit en je buurtfoto erbij geplaatst? Deel de link van je activiteit dan met ons per mail (support@buurkracht.nl). Die link vind je in je actie: klik op het icoontje met het pijltje naar boven, rechtsboven in je scherm. Wij sturen je dan de puzzel toe.

Veel puzzelplezier!

Gebruik je de buurkracht-app nog niet, download hem dan om mee te doen aan de actie.

Delen: