Samen energiewinst halen met Buurkracht

Wil je flink wat energie besparen en honderden euro’s per jaar uitsparen? Lijkt het je wat om dat met je buren te doen? Dan zit je goed bij Buurkracht. Want met Buurkracht wordt energiewinst halen slimmer, voordeliger en makkelijker.

Buurkracht buurkracht team ob

Samen optrekken is ook goed voor jezelf

Veel mensen willen graag energie besparen, maar het komt er niet altijd van. Ga je samen aan de slag, dan maak je gebruik van elkaars kracht en lukt het vaak wel. Zo wordt samen optrekken goed voor het milieu, je portemonnee en jezelf. En het wordt er vaak ook nog eens gezelliger op.

Lenteactie: vraag het je buren

Wil je eens met je buren overleggen over dit idee? Zet de eerste stap en ga het gesprek aan! Om je daarbij een handje te helpen geven we deze lente een aantal speciale burendiners weg.

Zo maak je kans op een burendiner

Zo helpen we jou

Wordt jouw buurt een Buurkrachtbuurt, dan mag je rekenen op onze steun en support. We helpen je met een eigen buurtbegeleider, inzicht in je eigen energieverbruik, met speciale gratis acties voor je buurtgenoten en een eigen buurtwebsite. En nog veel meer.

Ook energiewinst halen?

Lijkt het je wel wat om met je buurt aan te haken? Dan nemen we natuurlijk graag contact met je op. Vul het contactformulier in en we bellen of mailen je binnen een aantal dagen. 

Neem contact met mij op

Hoeveel buurkracht heb jij?

Ben je benieuwd of het starten van een Buurkrachtbuurt iets voor je is? Doe mee met deze quiz. En ontdek meteen welke eigenschappen bijdragen aan een succesvol buurtteam.

Quiz: check jouw buurkracht

Babbelen met een buurtbegeleider

Buurkracht buurkracht team buurkracht ob kl

In veel regio’s in Nederland hebben we buurtbegeleiders ter plaatse die graag antwoord geven op je vragen. Lees hier hoe een buurtbegeleider jou op weg kan helpen.

Wil je informatie thuis gestuurd krijgen of contact met ons opnemen, vul dan dit formulier in. Of lees hier wat de voordelen zijn van een Buurkrachtbuurt!

Over Buurkracht

Benieuwd wie en wat er achter Buurkracht zit? Lees dan dit interview met de CEO van Enexis Groep, Peter Vermaat.