Kom naar de startbijeenkomst in Oss

Op 17 oktober organiseren we in het gemeentehuis van Oss van 20.00 - 21.00 uur een tweede startbijeenkomst. De startbijeenkomst is voor mensen die interesse hebben in zonnepanelen en die dat graag samen met hun buurtgenoten oppakken. Op de bijeenkomst staat centraal: hoe pak je dit samen met je buren aan en welke hulp krijg je van Buurkracht?

Buurkracht beeldmateriaal buurkracht ii
Buurkracht zonnepanelen

Waarom samen met je buren?

In elke buurt wonen wel mensen die zonnepanelen willen aanschaffen. En in elke buurt wonen ook mensen met bepaalde talenten. De een weet veel van techniek, de ander is van nature een echte onderhandelaar. Slim natuurlijk om de krachten te bundelen met je buren en samen zonnepanelen te regelen.

Wat doet Buurkracht?

Je krijgt een buurtbegeleider die al vele buurten in de regio heeft begeleid. Zo krijg je toegang tot de ervaringen van meer dan 300 Buurkrachtbuurten die je voorgingen. De buurtbegeleider geeft tips en heeft tricks voor scherpe offertes. En je krijgt hulp bij het enthousiasmeren van je buren om mee te doen met het zonnepanelenaanbod in jouw buurt. Kortom, je profiteert van een schat aan ervaringen, kennis en tips van een onafhankelijke partij.

Ja, ik kom naar de startbijeenkomst

Woensdag 17 oktober zijn alle geinteresseerde inwoners uit Oss en omgeving van harte welkom bij de startbijeenkomst. Waarbij je alles komt te weten over hoe je samen met je buren zonnepanelen kunt regelen voor de buurt.

Aanmelden