Open sollicitatie

 

Zie je op dit moment geen passende vacature op onze website staan, maar ben je wel enthousiast over Buurkracht?

Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen!

Zijn wij enthousiast en hebben we net weer een leuke vacature in voorbereiding, dan kunnen we direct contact met jou opnemen. En anders bewaren we jouw gegevens (en jij hopelijk jouw enthousiasme voor Buurkracht) een tijdje tot wij wel een passende vacature hebben.

Wie zijn wij?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers, verbindt buurtbewoners en enthousiasmeert hen om in actie te komen. Dit doen we op allerlei relevante thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, groen, mobiliteit en zorg. Met succes, want inmiddels hebben bijna 600 buurten door heel Nederland zich aangesloten. We zijn continue op zoek naar nieuw talent en we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

 

Onze opdrachtgevers

Gemeenten, het Rijk, en provincies schakelen Buurkracht in om bewoners te activeren. Overheden hebben doelstellingen op gebied van klimaat, duurzame energie, hitte stress en wateroverlast. En bewoners willen graag een mooiere en duurzamere buurt. Wij brengen deze werelden samen door ons resultaat gerichte proces met ondersteuning van (online) communicatie tools en begeleiding van onze buurtbegeleiders.

 

Dit kan je van ons verwachten

  • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar maatschappelijk ondernemen centraal staat;
  • Een marktconform salaris en middelen die passen bij een dynamische functie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

 

Wil je deel uitmaken van een organisatie die alle buren met elkaar verbindt? Kortom, een organisatie die Nederland van onderop echt in beweging brengt, duurzamer maakt en dus echt impact heeft?

Laat ons dan weten waarom jij onderdeel zou moeten worden van Buurkracht!

Schrijf dan een motivatie en stuur deze samen met je CV naar sollicitatie@buurkracht.nl

(We bewaren je gegevens maximaal 2 jaar)

Heb je nog vragen? bel met Roel Woudstra: 06-54304973