Kom naar onze buurtbijeenkomsten

Nuland

Wij, buurtbewoners Giel, Rien en Adrie hebben samen onze buurkracht gebruikt voor een zonnepanelenactie in onze buurt. Als wij onze talenten bundelen is dit namelijk voordeliger, makkelijker en leuker. Doe je mee?

Op donderdag 25 november en woensdag 1 december vinden hierover informatiebijeenkomsten plaats. Op deze avonden lichten wij het collectieve aanbod toe. Mis dit niet en schrijf je hieronder in voor een bijeenkomst.

meld je aan voor onze buurtbijeenkomsten

Door de gemeente en buurtbewoners worden in samenwerking met Buurkracht twee buurtbijeenkomsten georganiseerd. Een daarvan vindt fysiek plaats en de andere zal online gerealiseerd worden. Hiervoor kun je je op deze pagina kosteloos aanmelden. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je informatie over de start en het verloop van het project en legt Buurkracht uit hoe jij als buurtbewoner mee kunt doen.

Aanmelden fysieke buurtbijeenkomst Nuland

Wegens de corona ontwikkelingen gaat de fysieke buurtbijeenkomst niet door. Gelukkig kun je je wel inschrijven voor de online bijeenkomst.

Aanmelden online buurtbijeenkomst

Deze vindt plaats op woensdag 1 december om 19.30 uur. Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor deze bijeenkomst. Na inschrijving ontvang je een e-mail met een link om deel te nemen aan de online buurtbijeenkomst.

privacy

We gebruiken je gegevens alleen voor het organiseren van deze online buurtbijeenkomst en in geanonimiseerde vorm voor onderzoek, analyse, publicatie en statistische doeleinden. Lees verder onze privacyverklaring.

meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.