Zonnige toekomst voor jubilerend VVHandel

26 juli 2016

Rond de Dag van de Duurzaamheid in 2015 zijn in Handel zonnepanelen bij elkaar gespaard door de leerlingen van De Havelt. Zij lieten met acties zien hoe zij met duurzaamheid bezig zijn. Dit leverde zonnepanelen op voor de school en voor verschillende sportverenigingen. 2016 is voor VVHandel heel bijzonder omdat zij 75 jaar bestaan. Buurkracht kon door de spaaractie twee zonnepanelen cadeau doen aan de jubilerende voetbalvereniging. Maar voor VVHandel is dat niet genoeg.

Buurkracht image1
Zonnepanelen bij VVHandel
Buurkracht image2
Opbrengst

Zij denken in het feestjaar niet alleen aan 'nu', maar ook aan de toekomst. Zonnepanelen zijn een manier om de energielasten heel ver omlaag te brengen en hun steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Bij de twee panelen van Buurkracht plaatsten zij zelf nog 54 panelen! Op het moment van schrijven is het helaas minder zonnig, maar de panelen leveren ook bij dit weer energie op. De eerste vier weken brachten ze al 1805 kWh op.

Ben jij ook geïnteresseerd in zonnepanelen of een andere manier om energie (en dus ook geld) te besparen?

Doe je mee met de eerste stap naar een CO2-vrije energievoorziening? Door het plaatsen van zonnepanelen zijn er uiteindelijk minder kolencentrales nodig. Wij helpen je graag op weg. Op onze buurtpagina lees je meer over de acties.

Met dank aan de sponsoren: Rabobank Peelnoord, Hendriks installatietechniek, Rob Schepers Aannemersbedrijf Timmerwerken en Kampeererf ’t Veldje

Buurkracht Handel

 

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?