Zonnig aanbod valt in goede aarde in Heesch-Noord

08 juni 2016

Na een grondige vergelijking van zes leveranciers van zonnepanelen heeft het buurtteam een keuze gemaakt. BT Duurzame Installatietechniek uit Rosmalen had het beste bod. Op 6 juni presenteerde het bedrijf zichzelf en de aanbieding aan ruim 30 belangstellenden in De Pas in Heesch-Noord. Het merendeel maakte achteraf direct een afspraak. Want met een mooi aanbod en het heerlijke zomerse weer zijn zonnepanelen wel heel aantrekkelijk.

Buurkracht bb 1 juni
Geïnteresseerde bewoners laten zich informeren over zonnepanelen

Teamlid Antoon de Hurk opende de avond met een korte terugblik, waarin hij vertelde hoe het team tot de keuze was gekomen. Antoon: “Het bedrijf offreerde een opvallend scherpe prijs voor kwalitatief goede 290 Wp-panelen. Deze zijn beter dan de gangbare, in massa geproduceerde panelen van 250 Wp en hebben een hogere opbrengst. Bovendien komt eigenaar Erik van Vliet bij de bewoners thuis voor een persoonlijke opname. Hij kijkt niet alleen naar de mogelijkheden voor zonnepanelen, maar naar de complete situatie. Als hij bijvoorbeeld een oude koelkast ziet staan, zou hij eerder adviseren om de koelkast te vervangen, dan een zonnepaneel te kopen. Dat is goedkoper.”

Persoonlijk advies

Rick van de Vliert kreeg vervolgens het woord en vertelde over het ontstaan van zijn bedrijf, over de verschillende zonnepanelen en over zijn aanpak. Antoon: “Het bedrijf heeft een prijs gemaakt voor 6, 8, 10 en 12 panelen. Maar pas na zijn bezoek op locatie geeft hij advies over het benodigde aantal. Daarbij houdt hij rekening met de grootte en leefgewoontes van het gezin.” Na de presentatie was er ruimte voor vragen. Onder het genot van een kop koffie of thee konden de bezoekers later ook nog hun persoonlijke situatie voorleggen aan de leverancier.

Geldig voor Heesch-Noord en daarbuiten

Antoon: “We zijn heel tevreden over deze avond. Een groot deel van de aanwezigen was serieus geïnteresseerd en heeft een formulier ingevuld voor een vrijblijvend maatwerkadvies op locatie. We hadden ook bezoekers die niet in Heesch-Noord wonen. Dat was geen probleem. Ook zij kunnen gebruik maken van de offerte. Sterker nog, als het bedrijf bij deze mensen zonnepanelen legt en hun buren willen dat vervolgens ook, dan kunnen ook zij gebruik maken van de aanbieding. Het aanbod geldt tot en met 30 september a.s. Het bedrijf heeft keurige folders achtergelaten met alles op een rij. Wie interesse heeft, maar helaas niet op de bijeenkomst kon zijn, kan een folder aanvragen bij het buurtteam via onze buurtpagina.”

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?