Wil jij ook weten hoeveel energie je verbruikt en hoe je geld kunt besparen?

13 oktober 2016

De winter is in aantocht en het stookseizoen is 1 oktober begonnen. Goed moment om met z’n allen te bekijken hoeveel energie we daadwerkelijk nodig hebben om de winter comfortabel door te komen. Heb je je meterstand begin oktober genoteerd dan kun je straks kijken hoeveel dat is geweest. En over enkele weken krijgen we de slimme meter aangeboden, en kunnen we ons energieverbruik helemaal goed volgen.

Buurkracht oldenzaal20juni 4693rp
Werkgroep buurkracht.nl/peterskamplaan

Doe je mee?

Wij, werkgroep Peterskamplaan, organiseren verschillende activiteiten om energiebesparing mogelijk te maken. Samen zorgen we ervoor dat we het gemiddelde energieverbruik van de buurt naar beneden krijgen. Dat maakt je rekening niet alleen lager, maar het is ook nog leuk!

Overstappen naar een andere energieleverancier kan heel voordelig zijn

Maar hoe weet je of je de juiste keuze maakt? En wanneer kun je het beste overstappen zonder dat het je geld kost? Dit heeft onder andere te maken met de looptijd van je huidige contract. Samen met energiecoaches van Impuls organiseren we een avond waar je geholpen wordt een goede keuze te maken en op eenvoudige wijze de overstap te realiseren. Het enige dat je hoeft te doen is de laatste jaarnota van je energierekening mee te nemen. Altijd al willen overstappen? Kom dan aanstaande maandag en profiteer van onze overstapservice.

Maandag 17 oktober van 19.30 – 21.30 uur
Paal 12 (Vondellaan 12)

Is het tijd om je cv-ketel te vervangen?

Denk je er aan om je cv-ketel te vervangen? Laat het ons weten. Gemiddeld gaat een ketel 15-20 jaar mee, maar een oudere ketel verbruikt vaak meer energie dan een nieuwe. Soms is vervangen voordeliger dan nog even wachten. Als we weten hoeveel mensen geïnteresseerd zijn, gaan we bij drie installatiebedrijven offertes opvragen. Waarbij we natuurlijk ook vragen of ze extra korting geven naarmate er meer mensen mee doen. Interesse? Ga naar onze buurtpagina en meld je aan of stuur een mail naar Henk met je naam en adres. Wij informeren je dan als we de offertes hebben. Voor de duidelijkheid: aangeven dat je mee wilt doen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Samen energie besparen, is goed voor het milieu én voor je portemonnee!

Peterskamplaan

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Peterskamplaan