Wil jij ook een lagere energierekening, meer comfort en een beter milieu?

25 november 2016

Energie besparen kun je doen om meerdere redenen. Het is goed voor onze portemonnee. Voor het milieu. Voor de toekomst van onze planeet of voor je kleinkinderen. Allemaal goede redenen maar toch komt het er vaak niet van. Want waar moet je beginnen? En is het allemaal wel betrouwbaar? Gezien alle energiebesparing gerelateerde vragen tijdens de informatieavond van "Zelfsturing Slenaken" zijn wij, Marco Stikvoort en Krishan Boere, begonnen met onze zoektocht hoe wij Slenaken en haar omgeving van betere voorlichting kunnen voorzien. En hoe wij een duurzame voorbeeldfunctie kunnen vervullen voor de rest van het heuvelland. In Buurkracht hebben wij een partner gevonden die ons helpt.

Buurkracht energie box
Samen energie besparen in Slenaken en omgeving

Weten wat je kunt doen om duurzamer te worden? Kom naar onze Energiemarkt

Altijd al meer willen weten over isoleren, zonnepanelen, zonneboilers, ledverlichting of andere besparingsmiddelen, maar nooit de mogelijkheid gehad vragen te stellen aan goede specialisten? Dit is je kans! Op 30 november organiseren wij in Slenaken een Energiemarkt. Hét moment om er eindelijk achter te komen of je je energielasten kunt verlagen.

Woensdag 30 november om 19.30 uur
In zaal Fanfare Berg en Dal (Dorpsstraat 27)

Programma

Iedereen komt aan het woord. Wij stellen ons voor en vertellen over onze plannen. Is het zinvol om samen energie te besparen? En samen inkopen, is dat echt goedkoper? Buurkracht vertelt waarom het makkelijker is om samen energie te besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. En alle leveranciers en organisaties van de energiemarkt vertellen kort wie ze zijn en welke informatie je kunt vinden bij hun stand. En jij kunt al je vragen stellen. Als je wilt. Want iedereen is van harte uitgenodigd!

Wie staan er op de markt?

Diamond Energie Systems: isolatie
HRlicht&Advies: ledverlichting
Volta Solar: zonnepanelen en zonnecollectoren
Bespaarbazaar.nl: slimme energie besparing voor in en rond het huis.
Buurkracht: inzicht in je energie verbruik
Enexis B.V.: voor vragen over de slimme meter

Maak kans op een unieke bespaarprijs

Onder alle aanwezigen verloten wij:
Drie energieboxen van BespaarBazaar waarmee je evenveel kunt besparen als één zonnepaneel.
Een gevelanalyse met een warmtebeeldcamera zodat je precies weet waar de zwakke plekken in de isolatie van je woningen zit.

Doe mee!

Ook energie besparen? Meld je alvast (vrijblijvend) aan op buurkracht.nl/buurtschappen-slenaken en bekijk je persoonlijke pagina’s. Je kunt dan ook meteen aangeven of je naar de Energiemarkt komt en je vindt er tips die niets kosten en direct resultaat opleveren.

Mail ons gerust als je meer informatie wilt of vragen hebt. We zien je graag op 30 november!

Buurtschappen Slenaken

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Buurtschappen Slenaken