Wegens succes zoekt Buurkracht Afferden hulp bij activiteiten

09 januari 2017

Steeds meer mensen in Afferden hebben interesse om samen energie (en geld) te besparen. Het Energie-Lab dat vorige maand door leerlingen van basisschool ’t Diekske samen met een brugklasser georganiseerd werd, heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. Ruim tachtig bezoekers maakten in Iedershuus spelenderwijs kennis met energiebesparing. Dit levert genoeg animo op voor nieuwe activiteiten om samen energie te besparen. Het Buurkracht Energieteam Afferden zoekt daarom inwoners die willen meehelpen.

Rowan Berben kreeg tijdens het Energie-Lab een mooie prijs voor de beste selfie

René Aengenend van Buurkracht Energieteam Afferden: “De interesse in energiebesparing blijft groeien, dankzij het geslaagde E-Lab en onze eerdere acties voor woningisolatie en zonnepanelen. Daarom willen we ons team van drie mensen graag uitbreiden. Dus, als energie besparen je interesseert en je vindt het leuk om samen in ons dorp actief te zijn, meld je dan aan. Alle hulp is welkom. Vele handen maken licht werk. Er is van alles te doen; denk aan het informeren van de buurt, het organiseren van bijeenkomsten, het aanvragen van offertes en het vergelijken van bedrijven die de werkzaamheden gaan uitvoeren.”

Meer informatie

Kijk voor de acties en informatie over het Buurkracht Energieteam Afferden op buurkracht.nl/afferden. Aanmelden voor het energieteam kan via René Aengenend.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?