Website en de wekelijkse updates gewijzigd

07 juli 2016

De website van Buurkracht kan altijd beter. Daar werken we dan ook continu aan. In juni zijn er weer verschillende wijzigingen doorgevoerd. Wat merk jij daarvan?

De buurtteams hebben meer mogelijkheden gekregen om hun activiteiten aan de buurt te presenteren. Ze kunnen nu bijvoorbeeld filmpjes plaatsen, foto’s, vragen aan de buurt stellen via polls, hun acties leuker opmaken en meer informatie over zichzelf kwijt. Als ze die mogelijkheden gebruiken, ga je dat dus zien aan je pagina van jouw buurt op buurkracht.nl. En ook handig: je kunt vanuit je algemene buurtpagina nu direct doorklikken naar de acties in je buurt. Zónder in te inloggen.

Buurkracht 160707 vernieuwingen website
Direct doorklikken naar de acties in je buurt

Zo werkt het en meer

Onder de knop zo werkt het vind je nu ook praktische informatie over acties die Buurkracht altijd klaar heeft staan; denk aan de warmtebeeldcamera, energieverbruiksstekkers. Binnenkort volgen hier meer acties waar je als buurt van kunt profiteren.

Geef je mening via polls

Jouw mening telt. Op buurkracht.nl gaan we die daarom vanaf nu regelmatig vragen via polls. Die vind je meteen op de homepage. Ook buurtteams kunnen vragen stellen aan hun buurt- of dorpsgenoten. Deze buurtvragen kom je tegen als je naar een buurtpagina gaat. Dus als je stemmen leuk vindt, dan kun je binnenkort goed terecht op buurkracht.nl!

Wekelijkse berichten nieuwe stijl

Krijg je elke week een update van je energieverbruik in de mailbox? Dan heb je vast gemerkt dat die berichten sterk veranderd zijn. Ten eerste zie je nu je energieverbruik van zondag tot en met zaterdag – dat was zondag tot zondag, maar in de praktijk waren op maandag nog niet altijd alle gebruiksgegevens van zondag binnen. Vanaf nu laat je grafiek dus wel een hele week zien. Je gaat in je wekelijkse updates ook alleen maar mededelingen van buurtgenoten tegenkomen die minder dan 14 dagen oud zijn. Verder sturen we nu ook de nieuwsberichten van je eigen buurt mee. Zo blijf je ook via deze berichten op de hoogte van buurtbijeenkomsten, acties en resultaten bij jou in de wijk.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?