Warmtecamera-actie voor Nudgers

10 december 2016

Een warmtebeeld van je huis. En ook van tien van je straatgenoten. Hoe leuk is dat? Je maakt kans op gratis warmtebeelden, als je tussen 4 en 19 januari meedoet met onze actie voor Nudgers.

Jouw huis op de warmtefoto

Buurkracht flir0012 2
Onregelmatig warmteverlies
Buurkracht ju4a2413 vk jos klein
Buurtbegeleider en energieadviseur Jos

Ben je benieuwd of jouw huis goed geïsoleerd is en of je huis onnodig warmte verliest? De warmtecamera maakt het allemaal zichtbaar. Wil je gratis warmtebeelden van jouw huis en van tien straatgenoten? Stuur dan tussen 4 en 19 januari een mail naar liz@nudge.nl, met je naam en je adres, geef aan dat je interesse hebt in een warmtefoto en welke tien straat- of dorpsgenoten er mee willen doen. Op 23 januari maken we de winnaar bekend!

Jos komt bij je langs

Buurtbegeleider Jos Derks bezoekt de winnaars om de warmtebeelden te schieten. Hij geeft gelijk uitleg over warmtelekkage en isolatie: “Uit ervaring weet ik dat de beelden bewoners echt wakker kunnen schudden. Het maakt iets zichtbaar wat je gewoonlijk niet kunt zien. Bijvoorbeeld hoe jouw huis er voor staat in vergelijking met dat van de buren. En op welke plekken de kou je woning binnen komt. Natuurlijk geef ik de winnaars gelijk wat handige tips.’’

Vroeg op

Het enige wat je hoeft te doen als je de prijs wint, is vroeg opstaan. Vroeg in de ochtend zijn de omstandigheden namelijk vaak het beste, als het buiten kouder is dan 6 ˚C en binnen al lekker warm.

Meer informatie

Buurkracht helpt mensen grip te krijgen op hun energieverbruik en ondersteunt buurten bij het besparen van energie. Samen energie besparen met Buurkracht is voordelig, gemakkelijk en gezellig. Hier lees je hoe Buurkracht werkt. Wil je je eigen buurt ook een energie-impuls geven? Neem dan contact met ons op via service@buurkracht.nl of 088 – 857 22 00.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?