Laatste kans op subsidie voor Energieadvies

25 januari 2017

In Warffum valt nog veel energie en geld te besparen. Veel woningen hebben bijvoorbeeld nog een energielabel E. Omdat de huizen variëren in bouwstijl en -periode is het moeilijker om energiebesparende maatregelen te bedenken waarvan iedereen profiteert. Om toch inzicht te krijgen in welke maatregelen voor de eigen woning interessant zijn heeft de werkgroep WarffumWerkt tot 15 februari een subsidie van € 65,- op een energieadvies geregeld voor alle dorpsbewoners.

Buurkracht energiescan warffum
Warmtelekken van een woning

Bij een energiescan neemt een energieadviseur een woning onder de loep. Na het onderzoek krijgt de bewoner een energieadvies op maat over de beste energiebesparende maatregelen voor de woning, de kosten en wat ze aan geld en energie besparen. Een mooie investering, die snel terugverdiend is. Bij Invent kost een scan nu met deze subsidie bijvoorbeeld € 60,- in plaats van € 125,-. De subsidie is mogelijk gemaakt door Gemeente Eemsmond en het Servicepunt Lokale Energie Voorwaarts.

Aanmelden energiescan

Dorpsbewoners die gebruik willen maken van deze subsidie kunnen zich tot uiterlijk 15 februari aanmelden per e-mail. De subsidie is alleen voor de eerste 100 aanmelders. Nadat de aanmelding binnen is volgt een mail met instructies.

Samen besparen loont

Dorpsbewoners die interesse hebben in deze actie kunnen, als zij zijn ingelogd, meer informatie vinden onder de kop 'Subsidie Energieadvies'. Hier staat ook meer informatie over subsidievoorwaarden en handige tips die niets kosten en direct resultaat opleveren.

Meer informatie?

Neem voor vragen over de actie Subsidie Energieadvies contact op met de werkgroep WarffumWerkt per e-mail. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Hanna de Vries of kijk op buurkracht.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?