Vriezenveen van start met mooi aanbod isolatie en gratis energieadvies

16 maart 2017

Bewoners zijn van harte welkom bij buurtbijeenkomst op 22 maart

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Uit onderzoek blijkt dat als een buurt de krachten bundelt, het opeens wél lukt om besparingsmaatregelen van de grond te tillen. Bewoners van Vriezenveen-Midden-Zuid gaan die uitdaging graag met buurtgenoten aan. Wat de buurt van hun kan verwachten vertellen ze graag op woensdag 22 maart om 20.00 uur in het clubhuis van Tennisvereniging T.C.V. (Boerhaavelaan 13a). Iedereen is welkom. En ze hebben meteen een mooi cadeautje voor alle aanwezigen: iedereen kan zich inschrijven voor een gratis energieadvies.

Buurkracht vriezenveen buurkracht035rp
Kom je ook woensdag 22 maart?

Wat dat precies inhoudt horen inwoners die avond van een energieadviseur. In een persoonlijk energieadvies staat hoe inwoners kunnen bezuinigen op hun energieverbruik en hoe de waarde en het energielabel van de woning te verbeteren is. Ook heeft het buurtteam een leverancier geselecteerd met een mooi isolatieaanbod. Hij vertelt er alles over. En er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Inzicht in je energieverbruik

Om inzicht te krijgen in je energieverbruik biedt Buurkracht inwoners concrete handvatten en tips die niets kosten en direct resultaat opleveren. “Meld je aan op onze website buurkracht.nl/vriezenveen-midden-zuid, dat is vrijblijvend en je wordt meteen op de hoogte gehouden van alles wat we organiseren,” aldus Hans Winkels, een van de initiatiefnemers.“ Ook daar hoor je op 22 maart meer over.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op buurkracht.nl/vriezenveen-midden-zuid of mail het buurtteam. Inwoners van Vriezenveen die ook met de buren samen energie willen besparen met Buurkracht, mail Martijn Kolkman.

Vriezenveen-Midden-Zuid

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Vriezenveen-Midden-Zuid