Voordelig aanbod zonnepanelen voor bewoners rondom de Weijerstraat

10 november 2017

Bewoners rondom de Weijerstraat in Bovensmilde kunnen nog tot 10 december gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod voor zonnepanelen. Hoe meer mensen met de actie meedoen, hoe voordeliger het wordt. Buurtbewoners die interesse hebben in dit voordelige aanbod kunnen terecht op buurkracht.nl/rondom-de-weijerstraat.

Buurkracht rondom de weijerstraat
Buurkracht Rondom-de-Weijerstraat

Deze aanbieding loopt al in een aantal nabijgelegen Buurkrachtbuurten. Het buurtteam heeft geregeld dat bewoners van woningen Rondom de Weijerstraat hier van mee mogen profiteren. De leverancier van de zonnepanelen, Platen Duurzame Technieken, heeft veel ervaring met het installeren van zonnepanelen. Zij hebben een breed aanbod aan zonnepanelen van A-kwaliteit, tegen de laagste prijs. Bij 5 deelnemers of meer krijgen alle deelnemers van onze buurt 3% korting, bij 15 deelnemers of meer 6% op de aanneemsom en regelen ze gratis de btw-teruggave.

Ook profiteren?

Buurtgenoten die willen aanhaken kunnen tot 10 december een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarna volgt een offerte op maat.

Meer informatie

Bewoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten in de buurt of inzicht willen in hun energieverbruik kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/rondom-de-weijerstraat. Mensen die niet in De Lariks-Zuid wonen en gebruik willen maken van deze actie of samen energie willen besparen kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Marjan Hendriks of kijk op buurkracht.nl.

Rondom de Weijerstraat

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Rondom de Weijerstraat