Voor niets gaat de zon op: zonnepanelen in Meerhoven

28 juni 2017

Graag houden we je op de hoogte van onze acties. Nu al profiteren vele buren van mooie energiewinst via zonnepanelen. Heb je hier ook interesse in? We hebben wat nuttige informatie voor je verzameld.

Hoe werken zonnepanelen?

Wil je meer weten over zonnepanelen? Dit artikel gaat over de werking, of het ook bij jou kan en wat het je oplevert. Naar Pluk de zon met zonnepanelen.

Vijf tips om beter te kunnen kiezen

Ben je al een stapje verder? Dit artikel geeft je tips over waar je op moet letten als je overweegt om zonnepanelen te laten plaatsen. Naar Zonnepanelen aanschaffen? Vijf tips.

Waarom wachten?

Die vraag stelt Wim Sinke, onderzoeksleider bij ECN Solar Energy en hoogleraar zonnestroom aan de Universiteit van Amsterdam. Hij ziet de toekomst voor zonne-energie rooskleurig in. Wil je weten waarom? Naar Vijftien jaar gratis stroom.

Ervaring uit de buurt

En lees de ervaring van een buurtgenoot. Tom Pulles ging je voor en het levert hem een jaarlijkse energiewinst van € 316,- op!

Een vrijblijvend persoonlijk advies

Je kunt van hetzelfde mooie aanbod profiteren dat wij samen met 040Energie hebben geselecteerd. Ga naar onze website en meld je aan bij de actie, dan komt 040Energie kijken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en kun je vervolgens een vrijblijvende offerte aanvragen. Ons mailen mag  natuurlijk ook. Ook met andere vragen.

Energieke groet van jullie buurtgenoten,

Inge Kouw, Marjola Ruijten, Stefan van der Eijk, Harry van der Kallen en Kees Verhagen

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?