Stoken voor de hele buurt of de warmte binnen houden?

16 maart 2017

21 maart: buurtbijeenkomst met mooi isolatie-aanbod en gratis energieadvies

Samen energie (en geld) besparen. In de Peterskamplaan organiseren inwoners al ruim een jaar verschillende acties om dit voor elkaar te krijgen. Op dinsdag 21 maart hebben ze een mooi isolatie-aanbod voor de buurt én kunnen inwoners een gratis energieadvies krijgen. Alle inwoners zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom in de zaal van Paal 12 (Vondellaan 12).

Buurkracht oldenzaal20juni 4520rp
Samen energie besparen op de Peterskamplaan

Een energieadviseur deed onderzoek in de buurt en presenteert deze avond zijn bevinden. Omdat met isolatie de investeringskosten binnen afzienbare tijd zijn terug te verdienen, is dit een interessante, energiebesparende maatregel. Een speciaal geselecteerde leverancier vertelt er alles over en presenteert meteen zijn aanbod.

Gratis persoonlijk energieadvies

Als klap op de vuurpijl heeft het buurtteam geregeld dat bewoners van de Peterskamplaan een gratis energieadvies op maat kunnen krijgen. Energiecoaches van Impuls, van de Gemeente Oldenzaal, geven aan hoe dit in zijn werk gaat. Aanwezigen kunnen zich die avond hiervoor inschrijven.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op buurkracht.nl/peterskamplaan of mail het buurtteam. Inwoners van Oldenzaal die ook met samen energie willen besparen met Buurkracht kunnen contact opnemen met Martijn Kolkman.

Peterskamplaan

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Peterskamplaan