Stevensbeek van start met samen energie besparen

17 november 2017

Inwoners organiseren dorpsbijeenkomst met speciaal isolatie-aanbod.

In Stevensbeek valt  nog heel wat energiewinst te halen, zeker de woningen uit de jaren 50 tot 70, die zijn vaak niet of slecht geïsoleerd. En veel bewoners willen wel iets doen, maar zien door de bomen het bos niet. Dorpsgenoten Rudi van der Cruijsen, Leo Linders en Rob Slootmans van de werkgroep Duurzaam Stevensbeek, willen de drempels wegnemen en met zo veel mogelijk dorpsgenoten actie ondernemen. Op dinsdag 21 november om 20.00 uur organiseert de werkgroep een dorpsbijeenkomst in gemeenschapshuis ’t Stekske Ceresstraat 2. Iedereen is welkom.

Buurkracht foto voor bij tekst
Buurkracht Stevensbeek volop van start

De avond belooft heel wat. De werkgroep stelt zichzelf voor en laat weten wat van het dorp van kan verwachten. Buurkracht vertelt over inzicht in je energieverbruik met concrete tips en handvatten. Een energieadviseur heeft onderzoek gedaan in Stevensbeek en geeft aan waar de beste besparingskansen liggen in het dorp. Henri van Summeren, een ervaringsdeskundige, vertelt over hun aanpak in Buurkracht Elsendorp. En de werkgroep start meteen met een mooie actie: een mooi isolatie-aanbod, speciaal voor inwoners van Stevensbeek. “Als je wilt kun je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Maar ook voor het stellen van vragen is die avond alle ruimte,” aldus Rudi.

Samen besparen loont

Rudi: “Na deze avond weet je al onze plannen en hoe we het beste kunnen besparen in Stevenbeek. Hoe meer mensen er meedoen, hoe voordeliger het wordt. En samen weet je meer en kunnen we kennis delen. Daardoor wordt het makkelijk en ook leuker. Kom je ook?”

Meer informatie

Heb je interesse in isolatie, maar kun je niet komen? Stuur ons dan gerust een e-mail of ga naar onze buurtpagina voor meer informatie over onze acties en evenementen. Meld je aan, dan houden we je op de hoogte.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?