Slurpers speuren

18 maart 2015

energie besparen met energieverbruiksstekkersWat denk je dat de grootste energieslurpers zijn in een gemiddeld huishouden? De koelkast? De droger? Of toch je waterkoker? Via Buurkracht kun je nu energieverbruiksmeters in bruikleen krijgen. Aan te sluiten op alles waar een stekker aan zit. Zo spoor je je energievreters en je sluipverbruik op. Misschien zijn de verbruiksmeters wel bij jou in de buurt... kijk snel en vraag het buurtteam of jij de energieverbruiksmeters mag lenen.

 

Wil jij een set energieverbruiksmeters lenen?

Log in op je persoonlijke pagina en geef bij de buurtactie aan dat je interesse hebt om de energieverbruiksmeters te lenen. Doe je nog niet mee met Buurkracht? Meld je dan meteen even aan. Het is gratis en verplicht je verder tot niets.

Staat jouw buurt er niet bij?

Ga naar je buurtpagina en mail je buurcontact dat je interesse hebt. Zij kunnen de energieverbruiksmeters aanvragen bij Buurkracht. 

Voor buurtteams

Buurkracht heeft verschillende koffers met energieverbruiksmeters die in bruikleen worden gegeven in Buurkrachtbuurten. Buurtteams die het leuk vinden om met de stekkers aan de slag te gaan en hun buurtgenoten de gelegenheid te geven energieslurpers en sluipverbruik op te sporen, kunnen zich melden bij hun buurtbegeleider of via service@buurkracht.nl.

 

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?