Samen met je dorp of buurt energie besparen? Ontmoet Buurkracht Marknesse 26 maart in Emmeloord

19 maart 2016

Samen met de buurt of met het hele dorp energie (en geld) besparen? Buurkracht brengt bewoners van buurten bij elkaar om samen energie te besparen. Zo wordt energie besparen voordeliger, makkelijker én gezelliger. Buurkracht helpt de beste bespaarmogelijkheden te vinden, en helpt inwoners te enthousiasmeren. Zodat goede voornemens geen voornemens blijven, maar ook echt worden uitgevoerd. Buurkracht kost niets en legt deelnemers niets op, maar helpt om besparingsacties bekend te maken en tot een goed einde te brengen.

Buurkracht 006
Buurtteam Buurkracht Marknesse

Meer weten? Kom dan naar de Energiemarkt die Pioniers van de Toekomst op zaterdag 26 maart organiseren op het Kettingplein in Emmeloord. Daar staat Buurkracht Marknesse die graag informatie geeft over de mogelijkheden. En ook Marknesse Duurzaam is bereid om ander dorpen of buurten te helpen met het opstarten van energiebesparende acties.

Nu al meer informatie?

Kijk dan alvast op www.buurkracht.nl. Of mail ons gerust. Je kunt ook contact opnemen met Rana Berends van Buurkacht , de buurtbegeleider van deze regio.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?