Samen energie opwekken met zonnepanelen in Vries

22 november 2016

De Fledders in Vries blijft in de ban van samen energie besparen. Na de succesvolle isolatie-actie starten ze in de buurt een tweede energiebesparingsactie: gezamenlijke inkoop van zonnepanelen. En niet alleen de inwoners van de Fledders kunnen van dit aanbod gebruik maken, alle inwoners van Vries kunnen een vrijblijvende offerte opvragen. Het buurtteam heeft een leverancier geselecteerd die uitstekende zonnepanelen en service biedt. De leverancier presenteert hun mooie aanbod tijdens een buurtbijeenkomst op woensdag 30 november in Basisschool de Vijverstee (Fledders 14). Iedereen is welkom.

Buurkracht 161122 bij persbericht
Samen energie besparen in De Fledders

“Er komen steeds meer zonnepanelen in Nederland. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg in ons land. De energie die je ermee opwekt, kun je direct gebruiken. Je elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook,” aldus Arnold Onnes. Janneke Bastiaans: “We hebben een uitstekend aanbod voor iedereen. Op buurkracht.nl/de-fledders kunnen inwoners uit De Fledders vrijblijvend een offerte aanvragen. Woon je in een andere buurt? Dan kun je ons mailen via buurtteam.defledders@gmail.com.”

Leverancier

Na een uitgebreide selectie is de leverancier Platen Duurzame Technieken uit Ter Apel gekozen om hun kwaliteit en service. Ze hebben een consumentenbescherming en zijn gelieerd aan Zonnekeur, Uneto en SEI. Hoe meer inwoners meedoen, hoe voordeliger het wordt. Bij 15 deelnemers of meer regelt Platen Duurzame Technieken gratis de btw-teruggave en krijgt iedereen die meedoet 6% korting. 

Blijf op de hoogte

Via buurkracht.nl/de-fledders kunnen inwoners uit De Fledders op de hoogte blijven van de besparingsacties in hun buurt. Arnold: “Aanmelden op onze buurtpagina verplicht je tot niets. Er staan ook handige tips op en je kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. ”

Meer informatie?

Voor meer informatie neem contact op met het buurtteam de Fledders. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Marjan Hendriks of kijk op www.buurkracht.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?