Samen energie besparen in Rondom de Landfort

28 december 2016

Er komen steeds meer zonnepanelen in Nederland. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg in ons land. De energie die je ermee opwekt, is direct te gebruiken. De elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook. Kort geleden zijn er op verschillende huurwoningen in de buurt Rondom de Landfort panelen geplaatst. Inwoners die interesse of vragen hebben over energie opwekken of samen energie besparen zijn van harte welkom op de buurtbijeenkomst op donderdag 19 januari om 20.00 uur in de Openbare Daltonschool Het Valkhof (Schonauwen 2).

Buurkracht zonnepanelen op dak
Buurkracht rondom de landfort

Op donderdag 19 januari is de leverancier aanwezig en geeft een presentatie over zonnepanelen. Inwoners hebben de mogelijkheid om al hun vragen te stellen. Ook huiseigenaren die interesse hebben in het plaatsen van zonnepanelen zijn dan van harte welkom. Meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte opvragen kan dan ook.

Samen energie besparen loont!

Buurtgenoot Abel Velting, wil samen met de buurt energiebesparende acties en activiteiten organiseren. Buurkracht helpt hem daarbij. Zij vertellen hoe je makkelijk samen nog meer energie kunt besparen. Met inzicht en concrete handvatten. Bewoners die enthousiast zijn en mee willen helpen kunnen al contact opnemen met Abel. Er is van alles doen, denk aan flyeren, meehelpen met de buurtbijeenkomst, of het opvragen van offertes. Met samen energie besparen kunnen huurders én huiseigenaren nog veel verdienen!

Rondom de Landfort

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Rondom de Landfort