Samen energie besparen in Midden-Annen dankzij meer inzicht

02 mei 2017

Alle inwoners zijn 10 mei van harte welkom bij de buurtbijeenkomst

Welke behoeften zijn er in de buurt als het gaat om thema’s als groenvoorziening en energiebesparing? In Midden-Annen hebben bewoners een vragenlijst onder hun buren verspreid om dit te weten te komen. De uitkomsten presenteren ze 10 mei om 20.00 uur in Ons Dorpshuis (Kruisakkers 36a). Die avond vertelt een energieadviseur ook waar de beste besparingskansen in de buurt liggen en vertelt Buurkracht hoe je inzicht kan krijgen in je energieverbruik. Alle bewoners zijn van harte uitgenodigd.

Iedereen is welkom op 10 mei

Michelle Mulder, één van de initiatiefnemers: “Alle inwoners krijgen vrijdag 5 mei een persoonlijke code toegestuurd. Als je inlogt op buurkracht.nl/midden-annen en deze code invoert, kun je je energieverbruik volgen. Per dag, week, maand of jaar. En je kunt het ook nog eens vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt of vergelijkbare huishoudens. Dat is handig als je aan de slag wilt met energiebesparende maatregelen.” Bewoners die hier vragen over hebben, kunnen deze meteen die avond stellen. “En wil je meteen weten of je veel of weinig energie verbruikt ten opzichte van het landelijk gemiddelde neem dan je energiejaarrekening mee”, aldus Michelle.

Meer informatie

Op de eigen website, buurkracht.nl/midden-annen plaatst het buurtteam informatie over hun acties en activiteiten. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Het buurtteam is voor vragen ook te bereiken via e-mail. Buurtgenoten die Michelle en Marnix willen helpen, zijn van harte uitgenodigd te reageren. Inwoners die niet in Midden-Annen wonen en ook met hun buren energie willen besparen, kunnen contact opnemen met Marjan Hendriks.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?