Samen energie besparen in Mariënheem

04 december 2015

Buurtbewoners Jolanda van der Vegte, Harry Kruiper, Jos Neulen, Erik Nijboer, Jan Reins en Willie Schrijver van Duurzaam Mariënheem zijn druk bezig met het voorbereiden van de energiecompetitie. Maar weet je eigenlijk wel hoeveel energie je verbruikt? En verbruik je meer of minder dan je dorpsgenoten?

Buurkracht buurtteam mari%c3%abnheem
Het buurtteam in Mariënheem

Inzicht in je energieverbruik

Alle inwoners uit Mariënheem die een slimme meter hebben, ontvangen deze week een brief van Buurkracht waarmee je op eenvoudige wijze inzicht in je energieverbruik kunt krijgen. In de brief staat een persoonlijke code waarmee je Buurkracht toestemming geeft om de verbruiksgegevens van je slimme meter op te halen. Log in op www.buurkracht.nl/marienheem en vul de code in.

Bekijk je energieverbruik

Nu kun jij – en alleen jij – je energieverbruik op de voet volgen. En zien hoe dit afsteekt tegen het gemiddelde verbruik van ons dorp. Nu je dit weet is het misschien tijd voor maatregelen. Klein of groot, alle beetjes helpen. Donderdag 21 januari organiseren wij weer een buurtbijeenkomst. Noteer deze datum vast in je agenda.

Doe mee! Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Samen besparen. Wij krijgen er energie van!

Heb je vragen, tips of ideeën? Neem gerust contact met ons op.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?