Samen energie besparen in Handel

15 september 2015

Buurtbewoners Annette en Bert Visser, Erik Verhoeven en Tejo Dekkers zijn druk bezig met het voorbereiden van energiebesparende acties. Maar weet je eigenlijk wel hoeveel energie je verbruikt? En verbruik je meer of minder dan je buurtgenoten?

Buurkracht 150611 beeld handel klein
Handel

Inzicht in je energieverbruik

Alle inwoners uit Handel die een slimme meter hebben, ontvangen deze week een brief van Buurkracht waarmee ze op eenvoudige wijze inzicht in hun energieverbruik kunnen krijgen. In de brief staat een persoonlijke code waarmee je Buurkracht toestemming geeft om de verbruiksgegevens van je slimme meter op te halen.

  • Ga naar www.buurkracht.nl/handel en log in met je e-mailadres en wachtwoord
  • Heb je nog geen inloggegevens? Klik op ‘meld je aan’, vul je postcode en huisnummer in en vervolgens de gevraagde gegevens. 

Vanaf nu kun je altijd inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

  • Als je ingelogd bent, vul je eenmalig jouw persoonlijke code in.
  • Na ongeveer anderhalve week is je energieverbruik zichtbaar op buurkracht.nl. Je ontvangt een e-mail als het zover is.

Bekijk je energieverbruik

Nu kun jij – en alleen jij – je energieverbruik op de voet volgen. En zien hoe dit afsteekt tegen het gemiddelde verbruik van ons dorp. Nu je dit weet is het misschien tijd voor maatregelen. Klein of groot, alle beetjes helpen. Je leest er alles over op de website en wij houden je op de hoogte van de acties die wij organiseren.

Heb je vragen, tips of ideeën? Neem gerust contact met ons op.

Doe mee! Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Samen besparen. Wij krijgen er energie van!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?