Samen energie besparen in Bomenbuurt-Noord

04 oktober 2016

12 oktober: buurtbijeenkomst met isolatie-aanbod

Energie besparen is goed voor ons milieu en voor onze portemonnee. Toch komt het er vaak niet van. Maar met je buren daarin optrekken maakt het makkelijker, leuker en voordeliger. In Bomenbuurt-Noord gaan inwoners aan de slag om in hun buurt samen energie te besparen. Op woensdag 12 oktober organiseren ze een eerste buurtbijeenkomst om 20.00 uur in basisschool De Tandem (klimop 2). Er wordt dan meteen een mooi isolatie-aanbod voor de buurt gepresenteerd. Iedereen is van harte welkom.

Buurkracht buurtteam bomenbuurt noord
Buurtteam bereidt bijeenkomst voor

Inwoners, Mark en Miranda Mulder, Albert Jan Kramer en Martin van der Velde, vormen samen het buurtteam. Ze worden geholpen door Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Tijdens de bijeenkomst stellen zij zichzelf voor en vertellen ze over hun plannen en wat de buurt van hen kan verwachten. Buurkracht vertelt over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. Een energieadviseur heeft onderzoek gedaan in de buurt en geeft aan waar de beste bespaarmogelijkheden liggen. En leverancier presenteert een aantrekkelijk isolatie-aanbod voor de inwoners van Bomenbuurt-Noord. Er is voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen en inwoners die geïnteresseerd zijn, kunnen meteen een persoonlijke offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Samen besparen loont

Via buurkracht.nl/bomenbuurt-noord worden bewoners die zich aangemeld hebben, op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Je ziet er meteen handige tips en kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”. Mark Mulder: “Via onze site kun je ook vrijblijvend een persoonlijke offerte voor isolatie aanvragen.” Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 12 oktober. “Hoe meer mensen er aan de actie mee doen, hoe voordeliger het is.”

Bomenbuurt-Noord

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Bomenbuurt-Noord