Samen besparen met Buurkracht groeit als kool

21 oktober 2015

Nu het bespaarseizoen op volle toeren draait en we het enthousiasme van de buurtteams zien, mogen we eraan gaan denken dat we voor de jaarwisseling misschien al met 100 buurten zijn! Om die nog onbekende 100ste buurt te verwelkomen bereiden we een feestelijke ontvangst namens ons allemaal voor. Heb je een welkomstwens voor de 100ste buurt? Laat het je buurtbegeleider weten. 

Buurkracht roel  mg 5815 klein vk
Roel Woudstra van Buurkracht

Met het groeiende aantal buurten, groeit Buurkracht mee. De afgelopen maanden zijn we mooie samenwerkingen aangegaan. In Groningen, Amsterdam, Arnhem en Twente hebben we nieuwe buurtbegeleiders mogen verwelkomen. Het bijzondere is dat ze uit de stal komen van de Groninger Energie Koepel en de provincie Groningen, Alliander en Cogas Duurzaam BV.

Veel interesse

Samen energie besparen staat gelukkig zeer in de belangstelling. Er is inmiddels een grote groep mensen die samen besparen met Buurkracht in de gaten houdt. Zo’n 4.300 volgers via Twitter en bijna 2.100 via Facebook bijvoorbeeld. De nieuwsbrief gaat al naar meer dan 5.100 mensen. De komende tijd vertellen we ook meer over samen energie besparen op landelijke evenementen zoals HIER opgewekt.

Buurtendag

Dit alles is mogelijk dankzij de buurtteams die de kar trekken in hun eigen buurt. Voor hen organiseren we op 7 november aanstaande een spetterende Buurtendag, om ze extra energie, inspiratie en kennis mee te geven. Zit je in een buurtteam? Vraag dan bij je buurtbegeleider hoe je je kunt aanmelden.

We wensen iedereen dit herfst- en winterseizoen veel bespaarsucces, lol en vooral ook plezierig wonen toe. En heb je ideeën om samen energie besparen verder vooruit te helpen, mail me dan via roel@buurkracht.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?