Samen actief met Loesje

12 augustus 2017

Het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor Loesje is dat geen luchtkasteel. Het is ook niet iets dat je moet overlaten aan bazen, deskundigen of begeleiders. Dat doe je samen, met elkaar. En daarom is Buurkracht fan van ‘samen energie besparen’ én van Loesje.

Extra trots zijn we dan ook op de Buurkracht-volgers die eerder dit jaar tijdens een speciale workshop hebben leren schrijven als Loesje. De vier officiële Loesje-teksten die dat opleverde, laten we maar al te graag nog eens zien!

      

      

Samen het leven mooier maken

Buurkracht helpt mensen grip te krijgen op hun energieverbruik en ondersteunt buurten bij het besparen van energie. Samen energie besparen met Buurkracht is voordelig, gemakkelijk en gezellig. Wil je je eigen buurt ook een energie-impuls geven? Neem dan contact met ons op via service@buurkracht.nl

Meer weten over samen energie besparen met Buurkracht.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?