Rondom de Middenweg loopt warm voor zonne-energie

06 april 2018

Kom naar de buurtbijeenkomst op 19 april

Een aantal inwoners van Rondom de Middenweg in Steenwijk is al enige tijd actief op het gebied van energiebesparing. Als buurtteam Energiek Rondom de Middenweg hebben zij al verschillende bijeenkomsten georganiseerd, waarbij buurtbewoners meer informatie kregen over cv-installaties en isolatiemaatregelen. Op donderdag 19 april ligt de focus op zonnepanelen. Iedereen uit de buurt  is welkom om 20.00 uur in Wijkcentrum De Oerthe.

Buurkracht 180405 foto bij persbericht buurkracht steenwijk022rp
Zonnepanelen op je dak? Je buren weten hoe!

Het bedrijf ‘Bespaarpartner Zonne-energie’ uit Steenwijk-Tuk informeert deze avond alle aanwezigen over de verschillende soorten zonnepanelen. Het bedrijf geeft informatie over prijzen, kwaliteit en de mogelijkheden tot collectief inkopen. Zij nemen diverse panelen mee. Er is ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Deze avond krijgen inwoners direct de mogelijkheid om een offerte op te vragen.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan op buurkracht.nl/rondom-de-middenweg. Inwoners van Steenwijk die niet in de buurt Rondom de Middenweg (Nieuwe Gagels, Oostermeenthe en Woldmeenthe) wonen en wel interesse hebben in de bijeenkomst, zijn ook van harte welkom.

Energiek Rondom de Middenweg

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Energiek Rondom de Middenweg