Profiteer nu van burenkorting op zonnepanelen en isolatie

21 juni 2017

Inwoners uitgenodigd voor buurtbijeenkomst op dinsdagavond 4 juli

Fatima blijft in de ban van samen energie besparen. Na eerdere succesvolle activiteiten, starten buurtgenoten een nieuwe actie: gezamenlijke inkoop van zonnepanelen en isolatie. Het buurtteam organiseert een avond waarbij Energiefabriek013 alles vertelt over isolatie en zonnepanelen en leveranciers een mooi aanbod presenteren. Iedereen is van harte welkom op dinsdag 4 juli om 20.00 uur in het Wijkcentrum Koningshaven (Kruisvaardersstraat 32C).

Buurkracht buurkracht fatima buurtteam in de buurt
Het buurtteam in de buurt

In de lente en zomer schijnt de zon het felst, dus een goed moment om over zonnepanelen na te denken. “Er komen steeds meer zonnepanelen in Nederland. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg in ons land. De energie die je ermee opwekt, kun je direct gebruiken. Je elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook,” aldus Marcel Timmermans.

Met isolatie geld besparen en comfort verhogen

Isolatie is een interessante manier om geld en energie te besparen. De investeringskosten zijn in afzienbare tijd terug te verdienen en het is ook nog goed voor de waarde van een woning. Martin van Haaren: “Hoe meer buurtbewoners meedoen, hoe goedkoper het wordt. Heb je plannen om te gaan isoleren of wil je er meer over weten? Dan is dit het moment!” Iedereen kan die avond zijn vragen stellen, of meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen.

Blijf op de hoogte

Via buurkracht.nl/fatima kunnen buurtgenoten op de hoogte blijven van de besparingsacties. Marcel: “Aanmelden op onze buurtpagina verplicht je tot niets. Er staan ook handige tips op en je kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. ”

Meer informatie?

Lees hier de uitnodiging. Neem voor meer informatie contact op met Marcel Timmermans. Voor meer informatie over Buurkracht kun je terecht bij Irmy van Paassen.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?