Prettig en betaalbaar wonen in ’s-Hertogenbosch

20 juni 2017

Brabant Woont Slim is het gemeentelijk energieloket. Zij organiseren samen met de gemeente 's-Hertogenbosch, Reimarkt Den Bosch, Buurkracht en Energiecoöperatie073 informatiebijeenkomsten over duurzaam wonen. Op woensdag 28 juni zijn alle inwoners van Hintham om 20.00 uur van harte welkom in De Biechten (Vincent van Goghlaan 1).

Buurkracht bijeenkomst rivierenbuurt
Eerdere bijeenkomst in de Rivierenbuurt

In Hintham-Zuid zijn buurtgenoten al een aantal jaar actief met duurzame activiteiten. Mét resultaat. Vele inwoners besparen inmiddels honderden euro’s per jaar op hun energierekening. De gemeente 's-Hertogenbosch ondersteunt dit initiatief. En heeft dan ook een interessant programma opgesteld. Buurkracht vertelt over ‘inzicht in je energieverbruik’ en ‘samen energie besparen’. Energiecoöperatie073 is aanwezig voor ‘advies en samen inkopen’. En Reimarkt vertelt over direct aan de slag gaan met duurzame maatregelen.

Persoonlijke energieadvies voor 25 euro

Een duurzame verbouwing is niet alleen goed voor het milieu en de portemonnee, maar maakt de woning ook comfortabeler. Met bijvoorbeeld isolatie, nieuwe ramen of een duurzame verwarmingsinstallatie blijft het ’s winters lekker warm. En blijft zomers de hitte juist buiten de deur. Hoor welke maatregelen in Hintham interessant zijn en kom alles te weten over subsidies en financieringen. Ook komen ervaringen van bewoners aan bod. Inwoners die een persoonlijk energieadvies willen, kunnen zich deze avond hiervoor inschrijven voor slechts € 25,-!

Interesse?

Meld je aan via buurkracht.nl/hintham-zuid (dit is niet verplicht) of kijk op Brabant woont Slim voor meer informatie. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Gert Wagenvoort.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?