Pekela-Noord van start als derde buurt in Pekela met samen energie besparen

16 oktober 2017

In Pekela-Noord valt nog veel energiewinst te halen. Goed voor het milieu én voor de portemonnee. Bewoners Coen Oosterveld, Paul Inklaar en Jan van Greven willen hier samen met zo veel mogelijk buurten werk van maken. Ze hebben voor elkaar gekregen dat huiseigenaren in Pekela-Noord mee kunnen profiteren van inkoopvoordelen van Acantus voor energiebesparende maatregelen. Hoe dat werkt, lichten ze toe tijdens de buurtbijeenkomst op 2 november vanaf 19.30 uur in MFC De Binding. Iedereen is welkom!

Buurkracht oude pekela 08 0972rp lr
Kom naar de buurtbijeenkomst op 2 november!

Het buurtteam heeft in een deel van de buurt een vragenlijst verspreid om de belangstelling voor energiebesparing te peilen. Tijdens de bijeenkomst worden de uitkomsten van deze steekproef bekendgemaakt. Daarnaast staat onder meer een presentatie op het programma van Schreuder\bouw, de leverancier van Acantus. Hierin komen uiteenlopende energiebesparingskansen aan bod, zoals isolatie, dubbele beglazing, warmtepompen en zonnepanelen. Bezoekers krijgen ruim de gelegenheid om vragen te stellen en kunnen als ze dat willen, direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer informatie

Kijk op de buurtpagina Pekela-Noord of neem contact op met het buurtteam via het mailadres. Inwoners uit Pekela die niet in Pekela-Noord, Doorsneebuurt of Oude Pekela wonen en ook samen in hun buurt energie willen besparen, kunnen contact opnemen met Orville Frijde via orville@buurkracht.nl of 06 29010316.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?