Opnieuw zonnepanelenactie voor alle inwoners van Vries

03 april 2018

Omdat het buurtteam meerdere malen is benaderd door dorpsbewoners met de vraag of de actie nog liep, is besloten de actie te herhalen. “Er komen steeds meer zonnepanelen in Nederland. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg. De energie die je ermee opwekt, kun je direct gebruiken. Je elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook,” aldus Arnold Onnes.

Kom naar de dorpsbijeenkomst op 17 april om 20.00 uur in Café Onder de Linden, Brink 4 in Vries

 

Buurkracht zonnepanelen hoofd.2560x900
Opnieuw zonnepanelenactie voor alle inwoners van Vries

Maak gebruik van dit gunstige aanbod

Het bedrijf Platen D.T. is bereid gevonden de actie te ondersteunen onder dezelfde gunstige voorwaarden. Platen D.T. heeft consumentenbescherming en is gelieerd aan Zonnekeur, Uneto en SEI. Hoe meer inwoners meedoen, hoe voordeliger het wordt. Bij 15 deelnemers of meer regelt Platen Duurzame Technieken gratis de btw-teruggave en krijgt iedereen die meedoet 6% korting. Mis hem dus niet deze actie!

Uitgebreide informatie

Tijdens de bijeenkomst wordt iedereen uitgebreid geïnformeerd over wat er bij het plaatsen en onderhoud van zonnepanelen komt kijken. Natuurlijk is er ruimte voor al je vragen. Bovendien vertellen enkele deelnemers van de vorige actie over hun ervaringen met de geplaatste panelen. Janneke Bastiaans: “We hebben een uitstekend aanbod voor iedereen. Op de buurtpagina kunnen inwoners uit De Fledders vrijblijvend een offerte aanvragen. Woon je in een andere buurt? Dan kun je ons mailen."

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?