Ommelanderwijk-zuidwending van start met samen energie besparen

19 april 2016

Energie besparen is goed voor ons milieu. En voor onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Toch komt het er in veel huishoudens niet van. Te druk. Gedoe. Geen idee wat een investering oplevert. Maar met je buren daarin optrekken maakt het makkelijker, leuker en voordeliger. Dat kan net het zetje geven dat nodig is om ermee aan de slag te gaan.

Buurkracht vlaggen cmyk oranje 50
Buurkracht Ommelanderwijk-Zuidwende van start

Wij, buurtbewoners Henk Huisman, Henk de Jonge, Hans Smid, Paul Joosten en Hans Wolfs vormen samen het duurzaamheidsteam. Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V., ondersteunt ons. Ons doel: laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verduurzamen.

Wat doet Buurkracht?

Met Buurkracht is energie besparen voordeliger, makkelijker en gezelliger dan alleen. Buurkracht, onderzoekt samen met een ons de beste bespaarmogelijkheden en helpt bij het opvragen en beoordelen van offertes. Zodat goede voornemens geen voornemens blijven, maar ook echt worden uitgevoerd. Buurkracht kost niets en legt deelnemers niets op, maar helpt om besparingsacties bekend te maken en tot een goed einde te brengen.

Samen besparen loont

Wij hebben een eigen buurtpagina: www.buurkracht.nl/ommelanderwijk-zuidwending. Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden en op een persoonlijke pagina zien welke maatregelen voor hun persoonlijke situatie interessant zijn. Wij houden je via deze pagina’s op de hoogte van de acties die wij organiseren. Zo gaan wij eerst kijken welke maatregelen voor onze buurt interessant zijn en vervolgens vragen of jullie interesse hebben om hier een gezamenlijke actie van te maken zodat we inkoopvoordeel kunnen krijgen.

Meer informatie?

Binnenkort ontvangen jullie een uitnodiging voor een buurtbijeenkomst waarin we jullie uitgebreid informeren. Eén in de Wending en één in de Molenwiek. We zien jullie dan graag. Meld je aan op www.buurkracht.nl/ommelanderwijk-zuidwending of lees meer in het volgende Tonkeltje.

Samen besparen, daar krijgen wij energie van!

Hartelijke groet van het duurzaamheidsteam,

Henk Huisman, Henk de Jonge, Hans Smid, Paul Joosten en Hans Wolfs

Ommelanderwijk-Zuidwending

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Ommelanderwijk-Zuidwending